Senast uppdaterad: 11 oktober 2021

Tandblekning

Vi på Kista tandclinic genomför en professionell, effektiv och säker tandblekning. Vi kommer övervaka processen med rekommendationer och dialog om önskat resultat så att du känner dig trygg genom hela behandlingen.

För dig som vill bleka tänderna finns det en rad olika alternativ. Du kan bleka tänderna själv hemma eller ta professionell hjälp hos en tandläkare eller tandhygienist.

Observera om du har lagningar porslintänder eller tandsmycke påverkas inte av blekning. Det går att byta ut lagningar eller porslintänder efter blekning för att uppnå bästa resultat eftersom lagningar fasader ändrar inte färg med tandblekning

Hemblekning

Anpassade blekningsskena

För dig som vill bleka tänderna hemma är det vanligt att använda sig av en bettskena som fylls med tandblekningsgel. Själva gelen som tänderna bleks med innehåller 10-16% blekningsmedel och får enbart köpas på kliniken. Blekningen kan utföras både på dag- och kvällstid.

Färdiga blekningsskenor

Opalescence Go -hemblekningssystem rekommenderas för patienter som söker professionell blekning utan intryck, modeller eller laboratorietid. Denna produkt innehåller 6% blekningsmedel som minskar risken för ilningar. Man kan börja sin blekningsbehandling direkt med ifyllda skenor och se det otroliga resultatet redan på några timmar.

Medicinsk tandblekning på kliniken

Opalescence® Boost är en blekgel med power för medicinsk tandblekning på kliniken. Den innehåller 40% blekningsmedel och fluorid. Tandläkaren applicerar gelen på en eller flera tänder, på del av en tand eller för att accelerera blekningen som utförs i behandlingsstolen.

Tandblekning av Emaljdefekter

OPALUSTRE en viskös, kemisk-mekanisk abrasionspasta som innehåller 6,6 % saltsyramixtur med mikropartiklar av kiselkarbid.

Tar bort emalj dekalcifikationer som är grundare än 0,2mm.

Före och Efter bilder efter användning av O balustrer

Hör av dig till oss!

Vi är glada att ta emot din fråga, så tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Använd kontaktformuläret här på sidan eller ring oss direkt på 087506808.

Öppettider

Måndag 08.30 – 17.30
Tisdag 08.30 – 19.00
Onsdag 08.30 – 17.30
Torsdag 08.30 – 17.30
Fredag 08.30 – 16.00

Lördag, Söndag och övriga tider:
Enligt överenskommelse.