Senast uppdaterad: 8 November 2021

Den omtänksamma kliniken

Friska tänder gör det lättare att njuta av livets goda, därför hjälper vi dig med allt som behövs för att dina tänder ska må bra. Våra ljusa och behagliga klinik är toppmodernt utrustad och vi utför allt ifrån enkla undersökning till specialisttandvård. Vi erbjuder pedagogisk och bra service. 

Våra erfarna och kompetenta tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor tillhandahåller tandvård med varm omsorg om patienten och hög kvalitet i professionen. Det är flera kunder som genom åren har upplevt en skräck inför att gå till tandläkaren men som efter ett besök hos oss lämnat TandClinic med ett stort leende på läpparna, det är vi väldigt glada över.

Vi har många patienter som blir remitterade hit för att vi erbjuder fulltäckande oral kirurgi till exempel när visdomständer och rotrester ska tas bort och ersättas med implantat eller kronor/broar.

Varmt välkommen att kontakta oss för att boka behandling eller om du har några frågor.

Boka tid

TandClinic

Bita Amirkia har varit egenföretagare sedan 1997 och startade och driver TandClinic Kista sedan år 2007. Vi har sedan dess växt och är idag 8st som jobbar på TandClinic Kista.

Bitas empatiska och omsorgsfulla inställning till tandvård återspeglas i allt TandClinic gör. Vi på TandClinic ser det som en självklarhet att ligga steget före och använda den senaste tekniken. Vi deltar aktivt i vidareutbildningar och underhåller vår kunskap hela tiden för att du ska få den bästa möjliga vård hos oss. 

Vänliga hälsningar,

Bita Amirkia
VD. TandClinic

Vi som jobbar här!

Bita Amirkia
Leg. tandläkare och VD

Även utför botox och fillers samt prohilo behandlingar.

Tarek Al choufi
Käkkirurg

Ashely Rabbani
leg. Tandhyginist

Även utför microneedling & peeling.

Parinaz HAshemi
tandläkarassistant

Nadia safar
receptionis. & tandkäkarassistant

Hör av dig till oss!

Vi är glada att ta emot din fråga, så tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Använd kontaktformuläret här på sidan eller ring oss direkt på 087506808.

Öppettider

Måndag 08.30 – 17.30
Tisdag 08.30 – 19.00
Onsdag 08.30 – 17.30
Torsdag 08.30 – 17.30
Fredag 08.30 – 16.00

Lördag, Söndag och övriga tider:
Enligt överenskommelse.