Senast uppdaterad: 13 september 2021

Smidigt & enkelt!

12 Månader kostnadsfri avbetalning

På TandClinic är alla välkomna! Vi vill gärna att du ska ha en god mun hälsa och vill därför inte att din ekonomiska situation ska påverka dina möjligheter till detta. Vi kan hjälpa dig att söka statliga bidrag och fonder. Vi erbjuder även avbetalning utan ränta i upp till 12 månader. 

BOKA TID 08-7506808

Tandvårdsbidrag

Alla som bor i Sverige har rätt till ett tandvårdsstöd från och med det år man fyller 23. För dig som är yngre än så är tandvården helt gratis. Tandvårdsstödet består av två delar, tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd.

Tandvårdsbidraget är tänkt att i första hand användas för undersökningar och förebyggande vård. Den 1 juli varje år får du ett nytt tandvårdsbidrag. Det finns som ett tillgodohavande hos Försäkringskassan. Du behöver inte ansöka utan säger till tandläkaren eller tandhygienisten att du vill använda ditt tandvårdsbidrag för att betala en del av kostnaden. Bidraget är 300 eller 600 kronor per år, beroende på din ålder.

Vi är anslutna till försäkrings kassan!

Garantier

Vi lämnar 3 års garanti på fast protetik, det är möjligt att lägga till 5års garanti med 5000kr självrisk, 1 år på proteser och 2års garanti på lagningar. Behovet av omgörning måste vara objektivt påvisbart.

Kompositfyllning, utförd på korrekta indikationer och utan förbehåll, som inom en två-årsperiod kräver omgörning ersätts utan kostnad med ny fyllning. Garantin gäller endast en omgörning. Garantin omfattar inte kompositkrona.

När patient så önskar lämnas intyg om material som använts vid protetiska arbeten och vid fyllningar.

Delbetala

Wasakredit bra om du ha lån uppdelade i flera år med låg ränta.

Sweetpay bra om du vill låna räntefri under ett år.

Har du BankID kan du söka om finansering hos våra externa partners och får du svar direkt på din mobil,

Den omtänksamma kliniken.

Friska tänder gör det lättare att njuta av livets goda, därför hjälper vi dig med allt som behövs för att dina tänder ska må bra. Våra ljusa och behagliga klinik är toppmodernt utrustad och vi utför allt ifrån enkla undersökning till specialisttandvård. Vi erbjuder pedagogisk och bra service.

Läs mer

Hör av dig till oss!

Vi är glada att ta emot din fråga, så tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Använd kontaktformuläret här på sidan eller ring oss direkt på 087506808.

Öppettider

Måndag 08.30 – 17.30
Tisdag 08.30 – 19.00
Onsdag 08.30 – 17.30
Torsdag 08.30 – 17.30
Fredag 08.30 – 16.00

Lördag, Söndag och övriga tider:
Enligt överenskommelse.