Remisser

En hållbar lösning

Remitering

Vi strävar alltid efter att på bästa möjliga sätt tillgodose patientens behov och bemöta dem på ett förtroendeingivande sättsom gör att ni med trygghet kan remitterar dem till oss. Efter att vi erhållit remissen från er ser vi alltid till att patienten kontaktas av oss inom en vecka, vi erbjuder alltid kort väntetid så att kunden kommer känna sig nöjd och tillfreds. Efter utförd behandling sänder vi er ett skriftligt remisssvar.


  • RÖNTGEN (ODONTOLOGISK RADIOLOGI):

Avancerad röntgenundersökning av tänder och käkar. Vi använder 3D röntken. Tekniken har en rad fördelar. Den avbildar önskat område i käkarna i 3D vilket innebär att man kan ställa en mycket noggrann diagnos och planera väl inför ett kirurgiskt ingrepp. Det gör avger en betydligt lägre dos av farlig strålning då vi får bilden helt digitalt.

  • PARODONTAL KIRURGI

Utredning och behandling av tandlossningssjukdomar och förändringar i munslemhinnan. Vi kan i ett tidigt stadie hjälpa dig som har infektioner i tandfickor eller har tandkött som dragits tillbaka.

  • TANDERSÄTTNINGAR (ORAL PROTETIK):

Vi erbjuder modern tandvård baserad på vetenskap och beprövad erfarenhet. Vi hjälper dig med alla typer av protetisk behandling, exempelvis ersättningar för förlorade tänder, broar och implantat, och omgivande vävnader. 

Vill du kontakta oss?

Vi är glada över att ta emot din fråga.
Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi inom kort!

    Köpenhamnsgatan 6

    164 42 Kista, Sweden