Senast uppdaterad: 02 september 2021

Skönhet inifrån

Räntefri avbetalning på alla våra behandlingar

Vi erbjuder behandlingar av botox och fillers Prophilo skinbooster samt andra skönhetsbehandlingar som Microneedling, trådning, plockning av ögonbryn, ögonbrynstatuering och ansiktsmask. Behandlingarna erbjuds av vår duktiga hudterapeft och makup artist Nazanin Heidari och tandläkare Bita Amirkia som är behörig tandläkare med vidareutbildning mot skönhetsbehandlingar.

Följ oss på Instagram & Facebook för mer information

Botox

Botox används i många olika sammanhang. Bl.a. för behandling av migrän, svettning och tandgnissling. Ändå är en ”botoxbehandling” i första hand förknippad med behandling av rynkor. Och den är mycket effektiv!

Skönhetsbehandling filler Stylage

Small-medium 1800 kr/ml ex moms.
Large 2200 kr/ml ex moms.  (Priser börjar från 1800 kr beroende på område och doser.)

Vampyrbehandling

PRP behandling hudföryngring fastare och jämnare hy. Man får bättre volym för ansiktet, hals dekolletage hårbotten.

Peeling

En undersökning börjar alltid med att vi tar en hälsodeklaration. Vi ställer dig frågor gällande din allmänna hälsa, mediciner och om du har några allergier.

Profhilo minilyft

Den fösta fillern utan animaliskt ursprung är äntligen här. Profhilo ger ett dramatiskt föryngrande resultat med några få injektioner. Den absolut senaste stora konkurrenten till Botox.

Vitamin Coktail

NCTF vitamincoktail med microneedling 3000kr

Den omtänksamma kliniken.

Friska tänder gör det lättare att njuta av livets goda, därför hjälper vi dig med allt som behövs för att dina tänder ska må bra. Våra ljusa och behagliga klinik är toppmodernt utrustad och vi utför allt ifrån enkla undersökning till specialisttandvård. Vi erbjuder pedagogisk och bra service.

Läs mer

Hör av dig till oss!

Vi är glada att ta emot din fråga, så tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Använd kontaktformuläret här på sidan eller ring oss direkt på 087506808.

Öppettider

Måndag 08.30 – 17.30
Tisdag 08.30 – 19.00
Onsdag 08.30 – 17.30
Torsdag 08.30 – 17.30
Fredag 08.30 – 16.00

Lördag, Söndag och övriga tider:
Enligt överenskommelse.