Skönhetsbehandlingar

08-7506808 BOKA TID

Skönhet inifrån

RÄNTEFRI AVBETALNING PÅ ALLA VÅRA BEHANDLINGAR

Vi erbjuder behandlingar av botox och fillers Prophilo skinbooster samt andra skönhetsbehandlingar som Microneedling, trådning, plockning av ögonbryn, ögonbrynstatuering och ansiktsmask. Behandlingarna erbjuds av vår duktiga hudterapeft och makup artist Nazanin Heidari och tandläkare Bita Amirkia som är behörig tandläkare med vidareutbildning mot skönhetsbehandlingar.

Botox

Botox används i många olika sammanhang. Bl.a. för behandling av migrän, svettning och tandgnissling. Ändå är en ”botoxbehandling” i första hand förknippad med behandling av rynkor. Och den är mycket effektiv!

Fillers

Med hjälp av filers kan ditt ansikte återfå förlorad volym på ett försiktigt och naturligt sätt. Genom att återföra volymen till vissa delar av ansiktet kan du skulptera ditt ansikte.

Vampyrbehandling

PRP behandling hudföryngring fastare och jämnare hy. Man får bättre volym för ansiktet, hals dekolletage hårbotten.

Kemisk Peeling

En undersökning börjar alltid med att vi tar en hälsodeklaration. Vi ställer dig frågor gällande din allmänna hälsa, mediciner och om du har några allergier.

Profhilo minilyft

Den fösta fillern utan animaliskt ursprung är äntligen här. Profhilo ger ett dramatiskt föryngrande resultat med några få injektioner. Den absolut senaste stora konkurrenten till Botox.

Vitamin Coktail

NCTF vitamincoktail med microneedling 3000kr

Den omtänksamma kliniken.

Friska tänder gör det lättare att njuta av livets goda, därför hjälper vi dig med allt som behövs för att dina tänder ska må bra. Våra ljusa och behagliga klinik är toppmodernt utrustad och vi utför allt ifrån enkla undersökning till specialisttandvård. Vi erbjuder pedagogisk och bra service.

Läs mer