Tandblekning

Ett vitare leende

Tandblekning

Vi på Kista tandclinic genomför en professionell, effektiv och säker tandblekning. Vi kommer övervaka processen med rekommendationer och dialog om önskat resultat så att du känner dig trygg genom hela behandlingen.

För dig som vill bleka tänderna finns det en rad olika alternativ. Du kan bleka tänderna själv hemma eller ta professionell hjälp hos en tandläkare eller tandhygienist.

HEMBLEKNING

Anpassade blekningsskena

För dig som vill bleka tänderna hemma är det vanligt att använda sig av en bettskena som fylls med tandblekningsgel. Själva gelen som tänderna bleks med innehåller 10-16% blekningsmedel och får enbart köpas på kliniken. Blekningen kan utföras både på dag- och kvällstid.

Färdiga blekningsskenor

Opalescence Go -hemblekningssystem rekommenderas för patienter som söker professionell blekning utan intryck, modeller eller laboratorietid. Denna produkt innehåller 6% blekningsmedel som minskar risken för ilningar. Man kan börja sin blekningsbehandling direkt med ifyllda skenor och se det otroliga resultatet redan på några timmar.

MEDICINSK TANDBLEKNING PÅ KLINIKEN

Opalescence® Boost är en blekgel med power för medicinsk tandblekning på kliniken. Den innehåller 40% blekningsmedel och fluorid. Tandläkaren applicerar gelen på en eller flera tänder, på del av en tand eller för att accelerera blekningen som utförs i behandlingsstolen.

 

Whitening strips

Brilliant Smiles Whiteningevo strips är en tandblekningsprodukt för hemmabruk. Behandlingen är smidig att utföra på egen hand, effektiv och framförallt helt säker. Produkten liknar en tunn genomskinlig plastremsa som placeras direkt på tandraden och används i 1-2 timmar/dag, i 14 dagar eller tills man är nöjd med resultatet. De flesta når önskat resultat redan efter 7 dagars användande. Remsan är nästintill osynlig och kan därför användas ”on-the-go”, till exempel under tiden man gör sig iordning inför en fest eller på väg till jobbet.

Vill du kontakta oss?

Vi är glada över att ta emot din fråga.
Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi inom kort!

    Köpenhamnsgatan 6

    164 42 Kista, Sweden