Tandblekning

Ett vitare leende

Tandblekning

På vår tandläkarklinik i Kista erbjuder vi tandbleknings produkter för bästa behandling och resultat. Vi övervakar processen, kommer med rekommendationer och har en dialog om önskat resultat så du känner dig trygg genom hela behandlingen.

Vi genomför effektiv och säker tandblekning, och ger vitare tänder på endast en behandling. Patienter som genomgår en tandblekning kan köpa hemmablekning för att upprätthålla resultatet år efter år. 

Effektiv mot missfärgningar

Vi på TandClinic Kista använder endast de ledande metoderna för effektiv och säker tandblekning. Du får vitare tänder på endast en behandling hos oss. Patienter som genomgår en behandling behöver normalt inte återkomma för upprepade blekningar. Vid klinikblekning genomförs behandling på kliniken av legitimerad tandhygienist.

Hemblekning

BrilliantSmiles hemblekningsgel används för blekning av missfärgade tänder, och är lämplig för minimalinvasiv behandling med hjälp av individuellt framställda blekskenor. Dessa framställs lokalt av våra tandtekniker. BrilliantSmile-certifierad pesonal rekommenderar hur länge behandlingen ska pågå, vilket normalt är 1-9 timmar per dag i 7 dagar. Man kan även bleka på natten medan man sover.

Whitening strips

Brilliant Smiles Whiteningevo strips är en tandblekningsprodukt för hemmabruk. Behandlingen är smidig att utföra på egen hand, effektiv och framförallt helt säker. Produkten liknar en tunn genomskinlig plastremsa som placeras direkt på tandraden och används i 1-2 timmar/dag, i 14 dagar eller tills man är nöjd med resultatet. De flesta når önskat resultat redan efter 7 dagars användande. Remsan är nästintill osynlig och kan därför användas ”on-the-go”, till exempel under tiden man gör sig iordning inför en fest eller på väg till jobbet.

Vill du kontakta oss?

Vi är glada över att ta emot din fråga.
Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi inom kort!

    Köpenhamnsgatan 6

    164 42 Kista, Sweden