Tandskenor

Vi hjälper dig

Bettskenor

Vi använder oss enbart av välbeprövade metoder och ledande teknik som säkerhetsstället att du får den bästa möjliga vården. Vi kan hjälpa dig som snarkar och gnisslar tänder.

Vad är Invisalign?

Öka din självtroende med raka fina tänder och ett bra leende

Invisaligns tandskenor flyttar dina tänder med hjälp av en serie nästan osynliga, borttagbara tandskenor kallas aligner. De är specialgjorda efter dina tänder för högsta bekvämlighet. Efterhand som du byter tandskena varannan vecka kommer dina tänder att, lite i taget, dag för dag, gradvis att flyttas tills de når sitt beräknade slutliga läge. Bekväma, genomskinliga och borttagbara – Invisalign förvandlar ditt leende utan att störa din vardag. Något som fler än 6 miljoner människor över hela världen redan upplevt.

Är du redo för ditt nya leende?

Snarkskena

Paradontit, inflammation i tandköttet med bennedbrytning, är en vidareutvecklad form av sjukdomen och har samma symptom som gingivit. Paradontit kräver ibland kirurgisk behandling. Detta utförs då av oss eller vår specialist. I vissa fall kan man med hjälp av fosterproteiner stimulera bentillväxt och återfå benfästen.

Tandgnissling

Detta är oftast inget man upptäcker själv men kan ge symtom som att man vaknar med huvudvärk, känner sig trött och spänd i käkarna eller känner ilningar. I vissa fall kommer en patient med en eller flera avbrutna tänder eller lagningar som gått sönder. Detta kan avhjälpas med en bettskena som man sover med på natten. En bettskena skyddar dina tänder från slitningar och avlastar käklederna.

Bettskena skyddar dina tänder mot tandgnissling och skyddar dina tänder mot nedslitning och avslappnar muskulaturen. Det har hjälpt många att bli av med bl.a huvudvärk och käkledsbesvär.

Vill du kontakta oss?

Vi är glada över att ta emot din fråga.
Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi inom kort!

    Köpenhamnsgatan 6

    164 42 Kista, Sweden