Senast uppdaterad: 03 september 2021

Tid inom 24 timmar

Akuttider tandvård

Jour telefon tid över helger vid akuta besvär, vi hjälper dig även under helger efter överenskommelse.

Vi är redo att hjälpa dig med stora och små problem relaterade till munhälsan.

Tandclinic finns i Kista centrum, 5 min från Kista tunnelbana. Vi erbjuder marknadsledande priser på alla våra behandlingar och undersökningar. Bokar du ”sista minuten tid” kan du spara mellan 10-50% av priset på dina behandlingar. Just nu erbjuder vi akut undersökning för 299kr *.

Hos oss på TandClinic får du hjälp med dina akuta besvär inom 24 timmar!
Tveka inte att kontakta någon av oss om du har ont, behöver dra ut en tand eller tappat en fyllning/plomb.

*Totalta slutpriset beror på vilken typ av åtgärd som behövs. Ev. tandvårdsbidrag kan dras. Kontakta gärna oss för mer information eller se vår PRISLISTA. Vi försöker ha de bästa och billigaste priserna för tandvård i Stockholm.

Akuta behov

Akut behov av tandvård är aldrig en trevlig upplevelse men lyckligtvis kan du lita på att vår tandvårdspersonal behandlar akuta patienter med förståelse, vänlighet och respekt. Vi ser till att lätta din smärta och behandla tanden samt planera för fortsatt behandling. Vid akuta besvär rekommenderar vi dig att uppsöka tandvård för att undvika större komplikationer i framtiden. Sök omedelbar vård om du har svullnader eller feber.

Boka tid

TandClinic Kista erbjuder billig tandvård med leg. tandläkare. För smidigast tidsbokning följer du länken nedan till vår online bokning. Du kan även se våra erbjudanden om du går vidare till länken nedan.

Varmt välkommen

BOKA TID ERBJUDANDE

Boka tid

TandClinic Kista erbjuder billig tandvård med leg. tandläkare. För smidigast tidsbokning följer du länken nedan till vår online bokning. Du kan även se våra erbjudanden om du går vidare till länken nedan.

Varmt välkommen

BOKA TID ERBJUDANDE

Den omtänksamma kliniken.

Friska tänder gör det lättare att njuta av livets goda, därför hjälper vi dig med allt som behövs för att dina tänder ska må bra. Våra ljusa och behagliga klinik är toppmodernt utrustad och vi utför allt ifrån enkla undersökning till specialisttandvård. Vi erbjuder pedagogisk och bra service.

Läs mer

Hör av dig till oss!

Vi är glada att ta emot din fråga, så tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Använd kontaktformuläret här på sidan eller ring oss direkt på 087506808.

Öppettider

Måndag 08.30 – 17.30
Tisdag 08.30 – 19.00
Onsdag 08.30 – 17.30
Torsdag 08.30 – 17.30
Fredag 08.30 – 16.00

Lördag, Söndag och övriga tider:
Enligt överenskommelse.