Senast uppdaterad: 02 september 2021

Vad är Invisalign?

Öka ditt självtroende med raka, fina tänder och ett bra leende!

Invisaligns tandskenor flyttar dina tänder med hjälp av en serie som nästan är osynliga, borttagbara tandskenor som kallas aligner. De är specialgjorda efter dina tänder för högsta bekvämlighet. I efterhand som du byter tandskena varannan vecka kommer dina tänder lite i taget, dag för dag, gradvis att flyttas tills de når sitt beräknade slutliga läge. Bekväma, genomskinliga och borttagbara – Invisalign förvandlar ditt leende utan att störa din vardag. Är du redo för ditt nya leende?

Något som fler än 6 miljoner människor över hela världen redan upplevt.

Fördelar med Invisalign

  • Tandreglering med knappt synliga plastskenor – bekväma, genomskinliga och borttagbara när du äter eller vill rengöra tänder
  • Konsultation inför osynlig tandreglering är kostnadsfritt för att avgöra om du är en bra kandidat samt för att få en ungefärligt kostnadsberäkning
  • Tandblekning ingår vid avslutad behandling (hemmablekning)
  • Bonus: Vid köp av den här dealen får du en el -tandborste värde 499kr (vid påbörjad behandling).
  • Invisalign- Clear aligner  kan behandla en hel rad olika regleringar, från mindre tandförflyttningar till mer komplexa fall.
  • Alltid certifierade Invisalign-tandläkare som planerar behandlingen. Specialister inom området hjälper oss online vid terapiplanering.

Övrig information

Konsultation ingår, el-tandborsten erhålles i samband med utlämnande av dina Invisalign skenor.

Vi är anslutna till Försäkringskassan

OBS! Om du har innestående ATB (Allmänna tandvårdsbidraget) dras detta i samband med besöket
Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Den omtänksamma kliniken.

Friska tänder gör det lättare att njuta av livets goda, därför hjälper vi dig med allt som behövs för att dina tänder ska må bra. Våra ljusa och behagliga klinik är toppmodernt utrustad och vi utför allt ifrån enkla undersökning till specialisttandvård. Vi erbjuder pedagogisk och bra service.

Läs mer

Hör av dig till oss!

Vi är glada att ta emot din fråga, så tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Använd kontaktformuläret här på sidan eller ring oss direkt på 087506808.

Öppettider

Måndag 08.30 – 17.30
Tisdag 08.30 – 19.00
Onsdag 08.30 – 17.30
Torsdag 08.30 – 17.30
Fredag 08.30 – 16.00

Lördag, Söndag och övriga tider:
Enligt överenskommelse.