Vi på tandclinic Kista erbjuder

UNDERSÖKNING

TandClinic erbjuder hög service

Undersökning

Om du behöver rutinkontroll eller mer avancerad hjälp så är det en bra att börja processen med en undersökning. Vi erbjuder tider med kort väntetid och 3D röntken som kan se hur vävnaden runt din tand ser ut med betydligt mindre stråling. Här kan du läsa hur det går till vid en undersökning på TandClinic Kista.

Hur vi börjar DIN undersökning...

En undersökning börjar alltid med att vi tar en hälsodeklaration. Vi ställer dig frågor gällande din allmänna hälsa, mediciner och om du har några allergier. Det är för att vissa hälsotillstånd och läkemedel kan påverka din mun och dina tänder negativt, det kan även påverka val av behandling. Vi diskuterar även dem eventuella frågor, funderingar och speciella önskemål du har beträffande din munhälsa. Under den kliniska undersökningen kommer tandläkaren att noggrant kontrollera dina tänder och dess stödjevävnad.

3D röntgen minskar strålningen...

Minst fyra röntgenbilder kommer att tas för att komplettera undersökningsmomentet och på så vis kontrollera om du har några hål i tänderna (karies) samt få en översikt gällande bennivån kring tänderna. Ibland tas kompletterande röntgen på rotfyllda tänder. Har du inte varit hos tandläkare på länge eller har du flera trasiga tänder tar vi bild på hela munnen.

Vi använder oss av digitalröntgen för att undvika onödig strålning. Digitalröntgen avger upp mot 90 % mindre strålning än konventionell röntgen och bilderna kommer direkt upp på datorskärmen så att tandläkaren snabbt och enkelt kan ställa en diagnos.

Tydligt kostnadsförslag...

Besöket avslutas med att du får ett skriftigt undersökningsprotokoll och kostnadsförslag där du enkelt kan se den beräknade kostnaden. Självklart är vi kopplade till försäkringskassan och erbjuder räntefri delbetalning upp till 12 månader.

Regelbundna besök lönar sig alltid!

Genom att besöka tandläkaren och göra en undersökning varje, vartannat eller vart tredje år, vilket bestäms utefter dina
individuella behov, kan du på så vis undvika större och mer kostsamma behandlingar i framtiden. Hur ofta du behöver komma på en undersökning är individuellt och beror på din tandstatus. Mer om detta får du vid ditt besök hos oss.

Varmt välkommen!

AKUT HJÄLP // HELTECKANDE SERVICE// PERSONLIGA MÖTEN

- Behöver du akut hjälp?

Kontakta oss för snabb hjälp...

08-750 68 08

Betala direkt, via faktura eller avbetalning

Kontakta oss

TandClinic Kista

Köpenhamnsgatan 6-8

164 42 Kista

Telefon

E-mail

Öppettider:

Mån: 08.30 – 17.30

Tisdag: 08.30 -19.00

Onsdag: 08.30 – 17.30

Torsdag: 08.30 – 17.30

Fredag: 08.30 – 16.00

Lördag, Söndag och övriga tider:
Enligt överenskommelse.

Det är nu möjligt att

remittera patienter till oss

TANDCLINIC

Adress: Köpenhamnsgatan 6-8
164 42 Kista
Telefon: 08-750 68 08
Epost: kista@tandclinic.se

ÖPPETTIDER

Måndag: 8:30-18:00
Tisdag: 8:00- 19
Onsdag-Torsdag: 8:00-17
Fredag: 8:30- 16:00

Öppet på helger enligt överenskommelse.

Vi är flexibla – Önskar du komma tidigare eller under en helger ring oss gärna.

Boka Online dygnet runt!